Bajnokságok

Click here to view the scheduled tournaments.

Rendszeres

Ez a verseny változat tartalmaz Gin, Oklahoma, Römi (Kaluki) és Römi játékot. A teljes jegyzékért keresd fel a Versenyek Jegyzéke oldalt. Ezen verseny változat mögötti elgondolás az, hogy biztosítsa a játékosoknak, hogy sokat nyerjenek. Minden versenynek saját kifizetési struktúrája van, ami alapján szétosztásra kerül a díjalap a játékban jól teljesíto játékosok között.

Ez a verseny változat elérheto mind az Gyors Versenyek, mint a Többasztalos versenyeknél.

A Fo Lobbi rövidítések a speciális versenyekhez:

(T)Turbó
(S)Gyors
(G)Garantált
(A)Hozzáadott
(R)Újravásárlás
(P)Fizetségek
Royal StarsRoyal Stars
(Q)Selejtezo Versenyek
(B)Kezdok

Turbó (T)
Ezek a versenyek olyanok, mint a hagyományosak, csak gyorsabbak. Élvezd a Gint, Kalooki 40-et, Kalooki 51-et, Oklahomát és a Römit még dinamikusabban. Minden kör véget ér 30 másodperc alatt, még több kihívás elé állítva a játékosokat. Ez a verseny változat elérheto mind az Gyors Versenyek, mint a Többasztalos versenyeknél. A veseny neve utáni “(T)”-vel jelöljük ezeket.

Gyors (S)
A versenyen a vakszintek gyorsabban követik egymást, ezáltal kiszámíthatatlanabbak és izgalmasabbak lesznek.

Garantált (G)
A RömiRoyal megadja ezeknek a versenyeknek a díjalapját, azaz nem függ a résztvevok számától. Ez azt jelenti, hogy ha a nevezési díjakból nem jön össze a garantált díjalap összege, mi kiegészítjük a maradékkal. Amennyiben a díjalapnál több jön össze nevezési díjakból, akkor értelemszeruen a megnövekedett díjalapot osztjuk szét.

Hozzáadott (A)
Ezeknél a versenyeknél a RömiRoyal hozzád a díjalaphoz. Például egy 7$-os (6$+1$) vesenynél, ahol 20 játékos indul a hozzáadott díj 25$, tehát a teljes díjalap 145$ less 120$ helyett.

Újravásárlás (R)

Többasztalos Versenyek:

Ebben a verseny típusban aki egy korai szinten kiesik, az visszatérhet a versenybe az kezdő zsetonjai számával. Az újravásárlás maximális szintje és száma a verseny lobbiban látható.

Lehetséges újravásárolni az újravásárlás gombra kattintva az asztal jobb alsó sarkában, amikor a zseton mennyiség alacsonyabb X=[kezdő zseton-1. szint antéja]

Gyors Versenyek:

Az Gyors Versenyek újravásárolhatsz, amikor kiestél. Az újravásárlás gombra kattintva az asztal jobb alsó sarkában. A játékos ekkor visszatér a játékba, és annyi büntetőpontja lesz, mint az asztalnál legtöbb büntetőponttal rendelkező játékosnak.

Ez a fajta Gyors Versenyek a maximálisan megengedett újravásárlások számával van jelölve: (Rx1), (Rx2) stb…

Fizetségek (P) (még Fogadásként is ismert)
A hagyományos offline römi játékok néhány verziója tartalmaz hozzáadott fogadásokat is – a játék tétje mellett. A fizetségek minden kör végén esedékesek, és a játéknak megmarad a végso díjalapja is, ami az egész játék nyertesét (nyerteseit) illeti. Ebben a játékban a gyoztes pluszban pénzt nyer az ellenfeleitol, a gyozelem módjától függoen (pl.: a Kalooki létrehozása vagy a „Gin” többet fizet a „Kimenésnél”) –függetlenül a játék tétjétol.

Gyors Versenyek, a játékosok meghatározzák, hogy mennyi pénzt visznek az asztalhoz. A nevezési díj a díjalapba kerül, a maradék pedig a fizetségekre szolgál a játékok közt. Ha a játékos kifogy a zsetonokból a játék közben, akkor o játékban marad, de nem kell további fizetségeket adnia, de nem is kaphat a többi játékostól a nyereményei után. Ha a játékos kifogy a zsetonokból a játék közben, akkor nem fogja tudni teljesíteni a fizetséget és másoktól sem kaphat a gyozelmei után. Amikor a játékos kiesik az asztaltól (Gyors Versenyek) vagy a játék véget ér (Kör Versenyekl) a megmaradó zsetonjai pénzben a játékos számlájára kerülnek. A fizetség asztalok (P)-vel vannak jelölve a lobbiban, és elérhetok mind az Gyors Versenyek, mint a Kör Versenyek. A fizetségek aránya a fekete négyzetben jelenik meg az asztal job felso sarkában,  a maximum kockáztatott mennyiség játékonként megjelenik a fo lobbiban zárójelben a Nevezési Díj oszlopban.
A játékok fizetség nagyságrendje fekete négyzetben jelenik meg a jobb felso sarokban az asztalnál.

Royal Stars (Royal Stars)
Minden hónapban Royal Star többasztalos versenyeket tartunk, az összes R.S.C tagunknak. A RömiRoyal minden befizeto tagját meghívjuk ezekre a versenyekre, és átválthatják az összegyujtött Royal Starokat Valódi Pénzre!

Ingyenes Versenyek
Az Ingyenes Versenyek olyan többasztalos versenyek, amiken valódi pénzt lehet nyerni, nevezési díj nélkül. A RömiRoyal sok ingyenes versenyt rendez többféle römi játékban naponta, hetente és havonta. Az egyes VIP szinteken levoknek sepciális versenyeket rendezünk. Minden ingyenes verseny sárgával van jelölve a lobbiban, hogy könnyen azonosíthatók legyenek.

Selejtezo Versenyek (Q)
A nagy garantált nyereményu versenyekre általában selejtezokön is be lehet jutni, ahol a foversenyre szóló utalványokat lehet nyerni. Ezekrol a versenyekrol információkat a “promóciók” részben találhatsz a honlapunkon.

Kezdok (B)
A Kezdok asztalain hasonlú tudásszintű játékosok ellen játszhatsz. Csak az új befizetők, befizetést követő 90 napban léphetnek be ezekhez az asztalokhoz. 

* A kezdok asztalai (B)-vel vannak jelölve a lobbiban.

Good luck!

McAfee Secure sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams