Römi játékok

A römi az ügyességen alapuló kártyajátékok egy csoportja. A játék legélvezetesebb lebonyolításához 2-4 játékos szükséges. A römi egy nagyon izgalmas játék, és úgy tartják róla, hogy a világ harmadik legnépszer?bb játéka.

A römijátékok általános célja, hogy Ön legyen az els?, aki megszabadul minden lapjától. Ez úgy történik, hogy lapokat vesz fel és dob el, miközben a kezében lév? lapokból kombinációkat hoz létre.

A bajnokság nyertese az els? olyan játékos, aki a legmagasabb pontszámot gy?jti össze, illetve az utolsó olyan játékos, aki a játékban marad anélkül, hogy kiessen, mert meghaladja kiesés határát. Minden elérhet? römijátékhoz külön ponttáblázat tartozik.

A RömiRoyal elérhet?vé teszi az els? Gin, Römi, Römi 40 és hagyományos römi szobáit! Az ingyenes gyakorlás mellett éles, pénzre men? versenyeket és bajnokságokat biztosítunk, amellyel a lehet? legjobb játékélményt kapja.

Hagyományos Römi

A Hagyományos Römi volt a legnépszerűbb kártyajáték 2 évszázadon át. Minden römi játék variáns egy speciális pontozási rendszeren osztozik, kártyalap felhúzási és eldobási renden, a kezedben lévő lapok kombinálásán és a célon, hogy első játékosként győzz.

Gin Römi

A Gin Römi egy népszerű römi variáns, és egyike a játékok online römi családjának leghíresebb tagjainak. A játékmenet egyszerű, kombináld összes a kezedben lévő lapokat szettekké és sorokká, és nyerj kopogással, ginnel, vagy alávágással.

Römi 500

Mint a Römi család egy erős tagja, az online Römi 500 számos hasonlósággal rendelkezik, melyek megtalálhatóak a Hagyományos Römiben is. Ezzel együtt a Römi 500-ban számos szabály eltér a többiekétől, s ez teszi a játékot egyedivé és izgalmassá.

Römi 40

A Römi 40 úgy is ismert, mint a Römi brit, vagy egyesült királyságbeli verziója. Számos dologban hasonlít a Kalooki 51-re és más játékokra a Römi családból. A RummyRoyal játék-, és valódi pénzes Römi 40 online játékokat és tornákat is kínál.

Römi 51

A Kalooki 51 egy népszerű variánsa a klasszikus römi játéknak, habár ez a verzió több kártyalapot tartalmaz, mint például két extra jokert. A játékos által leterített első kombináció értékének el kell érnie az 51 pontos értéket. Ismerd meg a Kalooki 51 já

Oklahoma Gin

Az Oklahoma Gin egy híres römi játék, mely New Yorkból ered. Az Oklahoma Gin asztala hasonló más römi játékokhoz, a Gin Römitől a kopogással kapcsolatos limitszabályokban különbözik.

Okey

A Török Römi, vagy Okey egy nagyon népszerű dominó variációja a Röminek, melyet majdnem minden háztartásban megtalálhatunk Törökországban, és mely most ingyen elérhető mindenkinek a RummyRoyalnál! Te is játszhatsz Okey-t, ingyen, vagy valódi pénzért a Rum

Burraco

A Burraco egy nagyon népszerű olasz kártyajáték, mely nagyon hasonlít a Kanasztához. Tudj meg mindent a Burraco játékról és a játék online verziójáról a RummyRoyalnál!

Kanaszta

Ismerd meg a Kanaszta játékát, és hogy játszhatod azt a RummyRoyal játékplatformjában! A Kanaszta az egyike a népszerű Römi variációknak és azt mondják, a Römi 500 játék variánsa is.

Tripoli

A Tripolit az 1930-as években fejlesztették ki és azóta is töretlenül népszerű. 3 jól ismert játékot foglal magában, mint a römi, a póker és a fekete macska. 2-9 játékos játszhatja a zsetonokkal, a játéktáblával és egy pakli kártyával.

Tiled Rummy

A Tiled Rummy a Hagyományos Römi játékmeneten alapul, de két különböző tulajdonsága teszi egyedivé. A Tiled Rummyot színes dominókkal játsszák kártyalapok helyett, és a játékosok felbonthatják a kombinációkat, hogy újraalkossák azokat.

Mahjong

A Mahjongot ismerik Mah jong, Mahjongg, Mah jonhh és Majian néven is. Kínából származik, mint a klasszikus römi játék egy változata. Itt többet megtudhatsz a Mahjong játék történetéről, szabályairól és online verzióiról