Hagyományos Römi

Hagyományos Römi

Hagyományos Römi Bemutató     Letöltés most

Meg szeretnéd tekinteni a Römi bemutatót? Kattints a gombra!

A Hagyományos Römi játéka

Kétszáz éve a Römit tartják a világ legnépszerűbb játékának. Habár van egy játék, amit Röminek hívnak, a nevet használják a játékok egy csoportjának jelölésére is, melyek közös alapokon osztoznak. A Hagyományos Römi olyan online verzióját kínáljuk, mely tartalmazza a römi játékok összes szabályát és eszközeit.

A Hagyományos Römi Asztal

A játékot 2-4 játékosra tervezték. A játék célja első játékosként megszabadulni a kézben lévő összes laptól. A játékot körökre és fordulókra osztják. Egy forduló két műveletből áll: egy lap felhúzásából, és a forduló végén egy kártyalap eldobásából. A lapok felhúzhatóak a pakliból, vagy alternatívaként felhúzható olyan lap is, melyet az előző játékos dobott el az ő fordulójában. Kártyalap eldobásakor nagy valószínűséggel a játékos olyan lapot választ, mely a legkevésbé értékes a kezében.

Minden kártyalap értéke aszerint állapítható meg, hogy az mennyire használható a játékos által megformálni kívánt kombinációkban. Hogy a játékos megszabaduljon az összes laptól, sorokat és szetteket kell formálnia, majd leterítenie a kombinációs területre. Egy lapnak meg kell maradnia a kézben, hogy befejezhesse vele a fordulót.

Sor – legalább három egymást követő lap, ugyanabból a színből.

Szett – legalább három lap ugyanolyan értékkel, különböző színekben.

Amikor a játékosnak elfogynak a lapjai a kezéből, megnyeri a játékot, és az ellenfelei büntetést kapnak a kezükben megmaradt lapok összesített értéke alapján, abban a körben számolva, amikor a győztes befejezte a játékot.

Bővebb információkért a Hagyományos Römi szabályairól és pontozási rendszeréről, látogasd meg a Hagyományos Römi szabályai oldalunkat! Felkeresheted a Hagyományos online römi stratégia oldalt is, ahol tovább stratégiákat és tippeket olvashatsz a játékunkról.

A Hagyományos Römi véget érhet egy, vagy három kör után, ekkor számolják ki a játék során összegyűjtött pontokat, hogy meghatározzák a győztest. A játékosoknak két fő lehetősége van: egyrészt kombinációkat teríteni le, hogy elkerüljék annak veszélyét, hogy másik játékos kiszáll és ők ott maradnak a kezükben a lapokkal, vagy megpróbálni összekombinálni az összes lapjukat egyszerre. Az ilyen típusú győzelmet „vadászatnak” nevezik, és ha így nyer valaki, akkor több pontot kap.

Kattints ide, hogy megtekintsd a bemutatót, mely megtanítja, hogyan játszd a Römit gyorsan és könnyen.

Most, annak érdekében, hogy elkezd a Römit játszani, csak annyi maradt hátra, hogy ingyen letöltés az alkalmazásunk, és csatlakozz a szerte a világról származó játékosok ezreihez a Römi történelem megalkotásában!