Promóciók

Üdvözlünk az akcióink oldalain

Itt az összes fontos információt megtalálhatod az új befizet?knek szóló különleges kedvezményekr?l, mint ahogy a vonzó akciókról is, amiket napi szinten ajánlunk a játékosainknak.

Jegyezd meg, hogy a minden héten kiküldött emailben olvashatod a részleteket a heti akciókról. A heti akcióink még jobb ajánlatokat adnak majd a pénzedért!

A RomiRoyal üdvözli Önt

Nem hiszünk benne, hogy a kezdet nehéz. Gyere és élvezd a RömiRoyal összes ajánlatát az új tagjai számára.

Új játékosok promóciók

5$ Ingyenes Bónusz

A RummyRoyal egy 5 dolláros befizetés nélküli ingyenes bónuszt kínál kockázatok és elköteleződés nélkül. Online römit játszhatsz valódi zsetonnal és valódi pénzt nyerhetsz!

200$/€/£ Udvözlo Bónusz

RummyRoyal offers a special welcome bonus for new depositing players. Discover what you can get if you join our real money rummy players community.

Új Befizetők 100$-os Jackpotja

Mint a RummyRoyal újonnan befizető játékosa, játszhatsz a RummyRoyal speciális 100 dolláros Jackpot asztalainál, ahol ha egymás után 3 játékot az első helyen fejezel be, begyűjtheted a pénzdíjakat!

Freerolls

Tudj meg többet a RummyRoyal Freeroll promócióiról. Az újonnan befizető játékosok részt vehetnek egy a Győztes Mindent Visz Tornában és versenyezhetnek a 250 dolláros díjért!

 

Folyamatban lévő promóciók

Burraco bajnok

Játssz a Burraco Bajnokság Gyorstorna asztalokon és gyűjtsd a pontokat, hogy a Burraco Bajnokság Ponttáblázat tetejére került! A legjobb játékosok nagyszerű pénznyereményeket kapnak!

A Szuper-Tábla

Mindig arról álmodtál, hogy szuperhős leszel? Itt a nagy esélyed! Játssz a Super Board Gyorstornákkal és nyerd meg a pénzdíjakat!

Szamuráj Kihívás

Kövesd a Szamuráj Harcos útját és versenyezz a Napi Versenyeken! Végezz a ponttáblázat tetején és nyerd meg a napi díjakat!

Jackpot 777

Játszd a 777 dolláros asztalú Gyors tornákat és tedd rá a kezed a hatalmas készpénzes bónuszdíjakra! Kezdj el römit játszani és gyűjtsd be a jackpot díját!

Lucky Dollar

A RummyRoyal heti szerencsedollár tornákat rendez, melyeken 500 dollárt nyerhetsz egy szerencsés 1 dolláros beülővel! Tudj meg erről a speciális promócióról itt!

Royal Stars Klub

RummyRoyal's Royal Stars Club is intended for loyal players in the RummyRoyal community, Loyal players get extra bonuses and free chips, special gifts and VIP treatment, learn more about Royal Stars Club here.

Ismerős meghívása

Hívd meg barátod a RummyRoyal römi közösségéhez való csatlakozásra! Tudd meg, hogyan hívhatod meg barátaid, hogy a RummyRoyalhoz csatlakozzanak és kapj ajándékokat és jutalmakat minden meghívott barátod után!