Burraco

A Burraco jateka

Burraco Bemutató     Töltsd le most!

A Burraco is egy olyan játék, mint a többi, játék közben az izgalom és a menete fertőző, ez mutatja azt, hogy a játék milyen élvezetes. Mindössze egyetlen fontos dolgot kell leszögezni, tanuljuk meg a Burraco szabályait, mielőtt még meg akarnánk mérkőzni a többi játékossal!

Más, pénzért játszott kártyajátékok izgalmához hasonlóan, pl. a Gin Römi, vagy a Hagyományos Römi is ilyen, a Burraco nagyon izzó hangulatú lehet. Amennyiben azonban ismerjük az összes szabályt, minden vitát megnyerhetünk.

A legtöbb online kártyajáték oldal tartalmazza azon játékok szabályait, melyeket játszani akarunk. És sok gyakorló játékot kínál, mielőtt a valódi pénzes játék elkezdődne. A szabályok nagyon fontosak minden kártyjatáknál. Nézd át ezeket és tanuld meg őket! A Hagyomános Burraco szabályai kimondják, hogy az összes 2-es számú kártyalap és a Jokerek felhasználhatóak, hogy más lapot helyettesítsenek. Ezt nagyon fontos tudnia egy kezdőnek, különben könnyen összezavarodhat.

A Burraco-ban, több mint hét, vagy nyolc ember akar játszani, ami azt jelenti, hogy 2 csapat fog alakulni. Vagy csak 2, illetve 4 játékos játszhat egymás között. Két teljes szett kártyapaklit használnak, beleértve az extra jokereket is. Az első személy, aki leteríti a kártyalapjait, veszi fel a hozzá, vagy csapatához társított potot, majd folytatja a játékot. Amennyiben azonban valaki az összes lapját teríteni, vagy kombinálni tudja, akkor az online Burraco szabályai szerint ő a potot "Reptében" vitte el.

Ahogy a játék folyik, minden játékos lejátssza a fordulóját, s felhúz egy lapot az osztó pakliból. A fordulója akkor ér véget, amikor eldob egy lapot. Ha egy játékos kombinálni tudja a lapjai "Reptében", akkor ő, vagy a csapata extra pontokat kap, ezzel együtt még mindig el kell tudnia majd dobni egy lapot. Az online Burraco szabályainak tanulmányozása közben meg kell jegyezni, hogy bár nagyon hasonlít a Kanasztához, határozottan nem ugyanaz!