Rólunk

A RomiRoyal csapat

A RomiRoyal egy olyan vállalat, amely online ügyességi römi játékokat tesz elérhetvé. A szerencsejátékokkal ellentétben az ügyességi játékok teljesen legálisak az Egyesült Államokban, mint ahogy törvényesek a RomiRoyal römijátékai is.

2014 RummyRoyal. All Rights Reserved. rummyroyal.com is a site of Gaming Limited.
A RomiRoyal büszke arra, hogy tagjainak speciális játékszoftvert biztosít. Megbízható ügyfél- és pénzügyi szolgálatunk teljes kör? szolgáltatást biztosít, így tagjaink minden szükséges információt megkapnak.

RomiRoyal

A RomiRoyal mostantól elérhetvé teszi a römit, az örökzöld klasszikus ügyességi kártyajátékot! Legyen Ön is részese az egyre nagyobb méreteket ölt? römimániának. Fejlessze képességeit a RomiRoyal csodás játékkörnyezetének kihasználásával, és játsszon teljesen ingyen gyakorló platformunkon, vagy játsszon élesben, pénzre.

A RomiRoyal az els? és egyetlen olyan online römiközösség, ahol valódi több játékos üzemmóddal találkozhat, amelynek során akár négy játékos is játszhat egyszerre online. Csatlakozzon a világ több ezer játékosához az izgalmas pénzdíjas több játékossal lezajló versenyeken és bajnokságokon keresztül!

Próbálja ki játékainkat

Csúcstechnikát alkalmazó flash römiszoftverünk a legújabb technológiát a lenyűgöz? grafikával párosítja.
A RomiRoyal szoftver bármikor, bárhol ingyenesen letölthet?.